Energietransitie en cross-market samenwerking aan bod tijdens Offshore Energy 2021

| 2 september 2021

Offshore Energy 2021Op 26 en 27 oktober 2021 vindt in RAI Amsterdam wederom de Offshore Energy Exhibition and Conference (OEEC) plaats. Het inhoudelijke programma van OEEC 2021 heeft de titel “Offshore Energy in a Changing World”.

OEEC biedt een inhoudelijk programma op de beursvloer tegelijkertijd gecombineerd met een online evenementenomgeving. Bedrijfsleiders, experts en professionals in de internationale offshore energie-industrie ontmoeten elkaar hier.

Programma

Het inhoudelijke programma van OEEC 2021 heeft de titel “Offshore Energy in a Changing World”. Ontwikkelingen als de energietransitie en de behoefte aan duurzaamheid hervormen de industrie. Deze veranderingen hebben ook gevolgen voor het personeelsbestand. Om de verschillende facetten van deze transformatie te belichten presenteert Offshore Energy Exhibition & Conference 2021 een inhoudelijk programma waarin de energietransitie en cross-market samenwerking leidend zijn.

Enkele hoogtepunten van het programma:

• Strategische visies en business intelligence in de Talk Shows door experts. Onderwerpen die tijdens de talkshows worden besproken, gaan over hoe de energietransitie en de behoefte aan duurzaamheid de industrie opnieuw vormgeven.
• Unieke meningen van opinieleiders en gamechangers in de Energy Talks
• Live Studio met bijdragen van de beursvloer, eventpartners en online deelnemers. Verwacht perspectieven van de volgende generatie, interviews met toonaangevende bedrijven uit de industrie, pitches van aanwezigen en presentaties van de laatste innovaties.
• Matchmaking in een-op-een en ronde tafel setting. Met deze functie is het mogelijk om elkaar te leren kennen en kennis te delen over verschillende onderwerpen die te maken hebben met Offshore Energy.
• Showcases van exposanten

Navingo Career Event

Tegelijkertijd vindt op 26 en 27 oktober 2021 het Navingo Career Event plaats op de beursvloer van Amsterdam RAI, als onderdeel van OEEC, waar bedrijven zich presenteren aan potentiële medewerkers.

Klik hier voor meer informatie.

Windpowernl magazine (van dezelfde uitgever als Windenergie-nieuws) zal hier verspreid worden.

Tags: ,

Category: Windenergie

Reacties zijn gesloten.