All in power maakt duurzame energie direct beschikbaar voor kleine afnemers

| 3 februari 2021

Onafhankelijke Arnhemse startup All in power biedt sinds 1 februari 2021 via een platform kleinverbruikers de mogelijkheid om direct van de producenten duurzame energie af te nemen. Het bedrijf wil hiermee een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van lokale duurzame projecten.

All in power kreeg onlangs een vergunning gekregen van de toezichthouder Autoriteit Consument en Markt (ACM) om stroom te leveren aan kleinverbruikers. Sinds 1 februari is het platform All in power volledig live. Het platform moet de business case en betaalbaarheid van duurzame energie verbeteren. Producenten van duurzame energie kunnen via het platform zelf hun energie direct aan afnemers, zowel bedrijven als consumenten, verkopen. Alle via het platform uitgewisselde energie wordt één-op-één verrekend met de gebruikers waardoor het van van iedere kWh en € duidelijk van en voor wie deze is.

Daarnaast vindt het bedrijf het belangrijk om de energielasten lokaal te behouden, zoals gereflecteerd in het Klimaatakkoord dat streeft naar 50% eigendom van de lokale omgeving (burgers en bedrijven). Via dit platform kunnen duurzame ondernemers, ondernemende burgers en gemeenschappen hieraan bijdragen, aldus All in power.

“Het is onze missie om de energietransitie zo snel mogelijk te laten verlopen. Met transparantie en eerlijke prijzen willen we iedereen enthousiast maken en betrekken bij duurzame energie. We rusten niet voordat alle energie duurzaam geproduceerd wordt”, aldus oprichter Melvin van Melzen.

 

 

 

Tags: , , , , , , ,

Category: Windenergie

Reacties zijn gesloten.