Offshore Energy Exhibition & Conference 2022 opent Early Bird ticketverkoop

| 3 juni 2022

Offshore Energy 2022 opent early bird ticketverkoopOp 29 & 30 november organiseert Navingo wederom in RAI Amsterdam het jaarlijkse internationale offshore energie evenement Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC). De Earlybird ticketverkoop voor dit evenment is deze week geopend.

Tot 24 juni ontvangt iedere aanmelder 25% early bird korting op een toegangsticket bij gebruik van de code: EARLYBIRD.

Centrale rol

Energie en energietransitie halen dagelijks de krantenkoppen. Of het nu gaat om het bestrijden van klimaatverandering of buitenlandse afhankelijkheid, energie speelt een centrale rol in de wereld. Al meer dan 15 jaar verbindt OEEC de verschillende offshore sectoren: van olie & gas tot offshore wind, hydrogen en marine energie en geeft daarmee de energietransitie een thuis. Een beursvloer met meer dan 450 toongevende bedrijven uit de industrie, handelsmissies en paviljoenen maakt Navingo’s OEEC een niet te missen evenement voor alle professionals uit de offshore energie sector.

De toekomst van offshore energie

Opinieleiders, industrie-experts en onderzoekers komen samen om kennis te delen en de laatste trends te bespreken. Van specifieke presentaties over baanbrekende ontwikkelingen tot het vertalen van wereldwijde trends naar de offshore-sector. Het inhoudelijke programma gaat in op recente ontwikkelingen, maar belicht ook belangrijke drivers van verandering. Er is aandacht voor innovaties als waterstof en floating wind. Hernieuwbare energiebronnen zoals offshore wind, wave en getijdenenergie en zonne-energie komen aanbod, samen met de maritieme industrie en fossiele energie. Klik hier voor het programma.

Netwerken & Matchmaking

Naast de beursvloer zijn er tal van netwerkmogelijkheden zoals networking drinks, een stage met een live studio, diverse area’s zoals een Hydrogen en een Marine Energy paviljoen en voor alle bezoekers is er een matchmaking tool beschikbaar waardoor één-op-één meetings en rondetafel sessies mogelijk zijn. Ook de Nederlandse overheid zal dit jaar weer een side programma organiseren met masterclasses en workshops.

Registratielink

Windpowernl/Windenergie-nieuws is mediapartner van OEEC 2022. Windpowernl magazine wordt op dit evenment verspreid in de media corner.

Tags: , , ,

Category: Windenergie

Reacties zijn gesloten.