Bezoek Women in Energy op 11 november

| 4 oktober 2022

Women in Energy 2022Op vrijdag 11 november vindt het Women in Energy  (editie NL) evenement plaats bij het KIVI in Den Haag. Women in Energy brengt op deze dag vraag en aanbod samen; vrouwelijke professionals die graag door willen stromen, en de organisaties die op zoek zijn naar deze groep of die deze professionals kunnen ondersteunen in hun loopbaan. 

Het evenement biedt ruimte voor ruim 100 (ervaren) vrouwelijke professionals uit de hele breedte van de energiesectoren en combineert een conferentie gedeelte, interactief programma en netwerkborrel.

Conferentie & paneldiscussies

Tijdens het ochtendprogramma worden deelnemers via lezingen en paneldiscussie geïnformeerd en geïnspireerd over de kansen en uitdagingen voor vrouwen in de energietransitie. Marsha Wagner opent vanuit Topsector Energie. Bevestigde sprekers zijn Marjolein de Gorter (TenneT), Sarike van Wette (Alliander), Sahar Yadegari (VHTO), Anne Schipper (Utrecht Municipality en voormalige voorzitter van Jong RES).

Interactief middagprogramma

Het middagprogramma is gericht op matchmaking en het bouwen aan nieuwe connecties en verbindingen. Sponsor bedrijven verzorgen vanuit meerdere vergaderruimtes binnen het KIVI matchmaking sessies, workshops en loopbaanbegeleiding. Reeds aangemelde sponsoren zijn netbeheerders Alliander en TenneT en branche organisaties SPE en KIVI. 75inQ verzorgt loopbaanbegeleidingssessies.

Netwerk app

Deelnemers kunnen zich via een netwerk app van te voren aanmelden voor de verschillende sessies. Bovendien biedt Women in Energy via de app alle deelnemers de gelegenheid om voor en na het evenement in contact te komen met overige deelnemers en sponsoren, om zo het optimale te halen uit het evenement.

Tijdens de netwerkborrel kunnen deelnemers nog even napraten over die dag en verder netwerken.

Organisatoren

Women in Energy 2022 wordt georganiseerd door 75inQ, Brandmarion, Zaken die Zin geven. en Blue Green Feather (uitgever van Windenergie-nieuws.nl/Windpowernl.com).

Aanmelden & Sponsoring

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan Women in Energy? Ga naar de website van Women in Energy voor meer informatie over het programma/sprekers/sponsors en tickets.

Heb je als organisatie verschillende vacatures openstaan? Kom rechtstreeks in contact met onze deelnemers. Benieuwd naar de opties? Bekijk hier de mogelijkheden.

Tags: , , , ,

Category: Windenergie

Reacties zijn gesloten.