RVO zoekt Client Offshore Representatives voor diverse Windparkzones

| 4 september 2023

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft een aanbesteding uitgeschreven voor Client Offshore Representatives die toezicht zullen houden op de geofysische en geotechnische locatie onderzoeken die worden uitgevoerd voor verschillende offshore windparklocaties.

In opdracht van de Nederlandse overheid zullen verschillende gecontracteerde bedrijven (geofysische en geotechnische aannemers) de geofysische en geotechnische onderzoeken uitvoeren die nodig zijn om de bodeminformatie te verkrijgen voor offshore windparken in Nederland.

Voor deze aanbesteding vraagt RVO de diensten van Client Offshore Representatives om aanwezig te zijn op de schepen of de locatie van de geofysische en geotechnische locatieonderzoeken om de diensten van de aannemers te monitoren.

De totale geschatte waarde van de contracten is EUR 780.000,- (exclusief BTW). De aanbesteding is verdeeld in twee percelen.

Perceel 1 betreft Client Offshore Representatives bij geofysisch onderzoek. De geschatte waarde voor dit contract is EUR 260.000,- (ex btw).

Perceel 2 is voor Client Offshore Representatives bij geotechnisch onderzoek. De geschatte waarde van dit contract is EUR 520.000,- (ex BTW).

De sluitingsdatum voor deze aanbesteding is 23 oktober 2023, 13:05 lokale tijd. De opdracht start op 8 januari 2024 en loopt tot 6 januari 2025. Meer informatie op TenderNed.

Tags: , , , , , ,

Category: Offshore windparken, Windenergie

Reacties zijn gesloten.