Total Wind BV gaat verder als CERTION Turbine Support Team

| 4 november 2014

Het bedrijf Total Wind BV in Dronten is m.i.v. 1 november verder gegaan onder de nieuwe naam Certion turbine support team. Deze keuze is gebaseerd op de wens van het bedrijf om haar onafhankelijkheid in de markt nog meer gestalte te doen geven.

Negen jaar geleden werd Total Wind BV opgericht door Stephan de Lange, Ronald Elkink en het Deense Total Wind A/S. De dienstverlening bestaat sindsdien uit totaalservice voor windturbines in de vorm van service & onderhoud, montage & demontage, inspectie & optimalisatie en onderdelen & gereedschappen.

,,Als onafhankelijk en zelfstandig Nederlands bedrijf zijn we gegroeid in service, kwaliteit en klantenkring. Ondertussen werken we wereldwijd met een team van 18 specialisten om windturbines in een optimale conditie te houden waardoor ze het hoogste rendement kunnen blijven leveren. Voor de volgende stap die we als bedrijf willen gaan maken zochten we een meer eigen gezicht.’’

Certion is afgeleid van het Latijnse woord Certa, dat staat voor ‘zeker’ en ‘betrouwbaar’. Voor vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op!

certion

 

Bron: Persbericht Certion

Tags: , , , , ,

Category: Bedrijven, Electriciteit, Groene energie, Onshore windparken, Overheid, Rotorblad, Windenergie, Windmolens, Windturbines

Reacties zijn gesloten.