Zeeuwind kondigt nieuwe directeur-bestuurder aan

| 4 juli 2024

Willemien de Jong wordt per 1 september dit jaar de nieuwe directeur-bestuurder bij duurzame energiecoöperatie Zeeuwind. Dat heeft de raad van commissarissen van Zeeuwind bekendgemaakt.

Zij volgt Teus Baars op die begin dit jaar aankondigde dat hij zijn functie na negen jaar wilde overdragen.

Namens de raad van commissarissen (rvc) van Zeeuwind licht voorzitter Wout van den Berg toe: “De rvc is verheugd Willemien de Jong uit ’s-Heer Arendskerke te kunnen aanstellen als nieuwe directeur-bestuurder van Zeeuwind. Willemien is op dit moment werkzaam bij DCMR Milieudienst Rijnmond op het terrein van energietransitie en circulaire economie. Ook heeft zij ervaring als consultant in de financiële sector. Daarvoor was Willemien directeur van haar familiebedrijf in de reisbranche. Deze zomer gaat zij kennismaken met de medewerkers van Zeeuwind en vanaf 1 september zorgt Teus Baars voor een zorgvuldige overdracht tijdens de inwerkperiode.”

Zeeuwind is een van de grootste duurzame energiecoöperaties van Nederland en heeft ruim 3.400 leden. Onze wind- en zonneparken wekken inmiddels meer duurzame energie op dan alle Zeeuwse huishoudens bij elkaar verbruiken.

Tags: , , ,

Category: Onshore windparken, Windenergie

Reacties zijn gesloten.