V&SH en Volker Energy Solutions bundelen activiteiten als high-voltage specialist

| 5 november 2021
V&SH en Volker Energy Solutions bundelen activiteiten als high-voltage specialist

Bron: Volker Energy Solutions

Visser & Smit Hanab (V&SH) voegt haar kabelactiviteiten samen met de activiteiten van Volker Energy Solutions. Vanaf november gaan zij verder als hoogspanningsspecialist onder de naam Volker Energy Solutions, als onderdeel van Visser & Smit Hanab binnen het concern van Koninklijke VolkerWessels.

Met de samenvoeging van hun activiteiten spelen V&SH en Volker Energy Solutions in op de als gevolg van de energietransitie steeds groter wordende vraag naar elektriciteit van eindgebruikers en leveranciers, waarbij de markt in toenemende mate zelf haar verbindingen en onderstations moet organiseren.

Door de toevoeging van de kabelactiviteiten is Volker Energy Solutions nu in staat haar klanten het complete pakket aan te bieden; vanaf haalbaarheidsstudie tot en met het realiseren en onderhouden van hoogspanningstracés en -stations.

V&SH en Volker Energy Solutions

Visser & Smit Hanab is al ruim 150 jaar actief op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Volker Energy Solutions is expert op het gebied van complexe hoogspanning in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van hoogspanningsstations voor publieke en private klanten.

Sinds 2018 maakt Volker Energy Solutions als één van drie Business Units deel uit van Visser & Smit Hanab naast V&SH Distributie en V&SH Warmte | Leidingen | Industrie. Bron: Volker Energy Solutions

Tags: , , , ,

Category: Windenergie

Reacties zijn gesloten.