MEGAwind sluit deal met windpark Hartelbrug-West

| 6 november 2014

De Wilde Wind heeft namens Windpark Hartelbrug-West een overeenkomst met MEGAwind gesloten met betrekking tot haar in 2015 en 2016 te genereren Garanties van Oorsprong (GvO´s). 

Mariëtte Schoutens van De Wilde Wind omschrijft de reden om te kiezen voor MEGAwind als volgt: `MEGAwind maakte een goede indruk tijdens de onderhandelingen en kwam met een prima voorstel.

Door met MEGAwind samen te werken verwachten wij een betere prijs voor onze GVO’s te realiseren en dat is een plus die we – helemaal in tijden van lagere elektriciteitsprijzen – niet kunnen laten lopen.’

MEGAwind zoekt voor de bij haar aangesloten windproducenten in binnen- en buitenland naar geschikte afnemers van de Garanties van Oorsprong. De herkomst en lokaliteit van de GvO´s  is voor veel afnemers een belangrijk criterium en MEGAwind speelt hierop in door de in haar portefeuille aanwezige GvO’s  te bundelen en vanuit daar op zoek te gaan naar eindafnemers, leveranciers, brokers, etc.  MEGAwind werkt daarbij voor haar achterban (de producenten) op ´no cure, no pay-basis´, met bewezen resultaat.

DSC_0107

Bron: persbericht MEGAwind

Category: Wereldwijd

Reacties zijn gesloten.