Informatiebijeenkomst SDE+

| 7 juni 2011
Bron: Agentschap

Agenda

14 juni – Informatiebijeenkomst SDE+

In de aanloop naar de openstelling van de SDE+ 2011 organiseert Energy Valley op14 juni 2011 een informatiebijeenkomst over de SDE+ met medewerking van Agentschap NL.

Het programma bestaat onder meer uit een praktijkcase waarin een ondernemer toelicht wat de SDEvoor zijn project heeft betekend en twee presentaties door medewerkers van Agentschap NL over de nieuwe SDE+-regeling, met een accent op windenergie-, zon-PV- en biomassaprojecten in de SDE+ 2011.

15 juni – BioWKK in de SDE+ regeling

Wat betekent de nieuwe SDE+ regeling voor biowkk in 2011? En hoe wordt warmte gewaardeerd in de SDE+ voor 2012? Tijdens een informatiebijeenkomst zullen de ins en outs van de gewijzigde subsidieregeling toegelicht worden.

Jan Bouke Agterhuis (Agentschap NL) zal ons informeren over biowkk in de SDE+ die per 1 juli opengesteld wordt. In de regeling is plaatsgemaakt voor een flinke bonus op warmtebenutting. Daarnaast geeft Sander Lensink (ECN) een presentatie over de voorlopige plannen voor 2012 waarin de warmtebonus wordt omgezet naar een aparte categorie warmte.

Er is ruimte gelegenheid voor vragen. De bijeenkomst vindt plaats bij Agentschap NL in Utrecht.

Klik hier voor meer informatie

Category: SDE 2011 Subsidie

Reacties zijn gesloten.