Molenaar directeur Siemens Nederland

| 7 oktober 2014

Met ingang van 1 oktober 2014 is de heer David Molenaar (42) benoemd tot directeur van de divisie Wind Power & Renewables bij Siemens Nederland N.V.

Het betreft een nieuwe functie die op 1 oktober jl. is ontstaan als gevolg van de wereldwijde nieuwe divisiestructuur van Siemens AG. Daarnaast blijft Molenaar verantwoordelijk voor de Wind Power service business unit.

 

David Molenaar is sinds 2004 werkzaam bij Siemens Nederland, nadat hij ten tijde van zijn promotieonderzoek aan de Technische Universiteit van Delft al door Siemens was ingehuurd om te werken aan de tender voor Nederlands eerste offshore windpark.

 

Molenaar heeft ruime ervaring opgedaan als project engineer, project ontwikkelaar, technisch specialist en was sinds 2005 verantwoordelijk voor de business unit Wind Power (inclusief service). In 2007 heeft hij het Offshore Engineering Center of Competence voor Siemens in Den Haag opgezet.

David Molenaar-Print

bron: Siemens

Tags: , ,

Category: Bedrijven, Electriciteit, Groene energie, Offshore windparken, Offshore Windparken, Windenergie, Windmolens, Windparken, Windturbines

Reacties zijn gesloten.