Spares in Motion opent een nieuw kantoor in Texas, USA

| 7 oktober 2015

Ter ondersteuning van kopers en leveranciers in de Noord Amerikaanse windturbine industrie opent Spares in Motion een nieuw sales kantoor in Texas USA.

Jacob Knickerbocker is benoemd als Business development manager van Spares in Motion regio Noord Amerika. Jacob is gevestigd in Juston, Texas en is afgesturdeerd aan de technische universiteit van Texas met specialisatie Windenergie. Tijdens zijn studie was Jacob een actief lid van de Wind Energy Student Association (WESA). 

De Noord Amerikaanse markt voor onderhoud van windturbines, groeit zeer sterk. Deze groei wordt veroorzaakt door een steeds groter aantal windturbines die uit garantie komen en die behoefte hebben aan reserve onderdelen en de juiste service leverancier. Deze sterke groei vertaalt zich in een toenemend aantal gebruikers van www.sparesinmotion.com.

Deze gebruiken Spares in Motion voor de koop en verkoop van windturbine onderdelen, windturbines en windturbine gerelateerde diensten. Om de gebruikers uit de Verenigde Staten en Canada optimaal te ondersteunen, heeft het management van Spares in motion besloten om plaatselijk een verkoopkantoor in Texas te openen.

Over Spares in Motion

Spares in Motion is het onafhankelijke handelsplatform voor de wereldwijde windturbine industrie. Het samen brengen van vraag en aanbod van complete windturbines, de juiste onderdelen, reparatie mogelijkheden of een wind turbine service provider.

Per maand gebruiken meer dan 16.000 personen in de windturbine sector het platform. Het hoofdkantoor van Spares in Motion is gevestigd in Rotterdam en heeft verkoop kantoren in Duitsland, Spanje en Amerika. De doelstelling van Spares in Motion is het creëren van transparantie in de supply chain. Deze transparantie leidt tot een efficiënter gebruik van onderdelen met als gevolg een hogere inzetbaarheid van windturbines tegen lagere kosten.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

Category: Wereldwijd

Reacties zijn gesloten.