Windpowercentre Harlingen breidt uit

| 7 november 2014

Momenteel wordt er bij Windpowercentre Harlingen af en aan gereden met trekkers van loonbedrijf Westra uit Franeker. Reden: nog meer ruimte creëren en faciliteren voor het opslaan van windturbines die gerepareerd moeten worden of – voordat deze naar het buitenland vertrekken – op transport wachten.

“Ja, dat klopt”, zegt Lammert Soet van Windpowercentre: “Wij faciliteren kantoorruimtes, vergaderzalen, werkplaats, opslagruimte en beschikken over ruimte als testlocatie voor diverse windturbines en verwachten de komende tijd meer turbines”. En hoe kan het ook anders. De elektriciteitsvoorziening en verwarming met warmtepomp zijn duurzaam op basis van windstroom”. Onlangs heeft ook Kros BV op dit terrein een locatie geopend voor veiligheidstrainingsmogelijkheden als BHV, EHBO, gasmeten, H2s, AED etc.

De locatie grenst aan de Waddenzee en vanaf de vergaderzaal heb je een prachtig uitzicht over het water. Bij mooi weer kun zelfs je de eilanden Ameland en Terschelling zien.

Soet is een echte man van de wind. Want naast eigenaar van Windpowercentre heeft hij diverse windturbines. De stroom die door de windturbines opgewekt wordt, wordt als boerderijstroom en waddenstroom verhandeld.

Lammert Soet

Lammert Soet van Windpowercentre Harlingen is dagelijks druk met de wind

DSC_0346

Windpowercentre Harlingen breidt uit

Windcentrale Harlingen en Windbrokers

Windturbines liggen opgeslagen en wachten op transport

 

Windpowercentre Harlingen loonbedrijf Westra

Loonbedrijf Westra is druk bezig bij Windpowercentre Harlingen

 

Windpowercentre Harlingen vergaderzaal

Windpowercentre Harlingen heeft veel faciliteiten o.a. een grote en moderne vergaderzaal met uitzicht over de Waddenzee

DSC_0316

Windpowercentre Harlingen heeft elektrische auto die op boerderijstoom rijdt

 

Windpowercentre Harlingen uitzicht waddenzee

Windpowercentre Harlingen ligt in de haven en kijkt uit over Waddenzee. Prachtige locatie voor brainstormen en vergaderen.

 


Klik hier voor meer informatie.

 

Tags: , , , , , ,

Category: Bedrijven, Electriciteit, Groene energie, Kleine Windmolens, Offshore windparken, Onderhoud, Onshore windparken, Rotorblad, Windenergie, Windmolens, Windparken, Windturbines

Reacties zijn gesloten.