Gast-columnist Denisa Kasa spreekt op WindDay 2022

| 8 juni 2022

Volgende week donderdag, 16 juni, vindt de 2022-editie van WindDay plaats in IJmuiden. Tijdens dit evenement komen windenergie-experts uit zowel de on als offshore windsector samen om uitdagingen in de markt te bespreken en ideeën uit te wisselen.Windenergie-nieuws gast-columnist Denisa Kasa spreekt op WindDay 2022

Niet alleen de kansen en uitdagingen op de Nederlandse markt worden besproken op WindDay 2022. Ook de mogelijkheden voor Nederlandse spelers op de internationale markt komen aan bod tijdens dit evenement.

Ondernemers en investeringskansen in Oost-Europa & Balkan

Wie haar bijdragen over ondernemers en investeringskansen in Polen en Roemenië op Windenergie-nieuws.nl heeft gelezen, zal met Denisa Kasa, Investment Advisor bij Energy Investment Management, een bekend gezicht zien op de WindDay. Haar bijdragen zijn de eerste twee in een serie over kansen voor Nederlandse spelers op internationaal vlak en dan met name in Oost-Europa en de Balkan-regio.

Op WindDay zal Denisa om 14.00 uur een discussie modereren over deze mogelijkheden. De discussie zal ingaan op het beleid dat de energietransitie in deze landen ondersteunt, de verwachte projecten in de regio en de manieren waarop Nederlandse bedrijven met de opgedane kennis en ervaring in Nederland kunnen bijdragen aan de energietransitie in Oost-Europa en de Balkan regio. Zo zijn er interessante offshore wind kansen in de Baltische staten en Polen en zijn er ook interessante groei kansen in onshore wind in Oost-Europa.

Mediapartner

Als mediapartner is Windpowernl/Windenergie-nieuws zelf ook aanwezig tijdens WindDay. Zo wordt de voorjaarseditie van Windpowernl magazine op dit evenement verspreid. Hierin leest u onder andere ook een interview met twee andere teamleden van Energy Investment Management over duurzame energie-eilanden.

We zijn ook al weer druk bezig met de september-editie welke in het teken van digitalisering van de windindustrie staat. Heeft u als Nederlands bedrijf een oplossing op dit gebied? Neem dan contact met ons op via info@windenergie-nieuws.nl om tijdens (of uiteraard voor of na het evenement) hierover te praten.

Tags: , , , , , , ,

Category: Windenergie

Reacties zijn gesloten.