Senvion opent kantoor in Nijkerk

| 8 juli 2014

Senvion, dochteronderneming van de Suzlon groep (vijfgrootste windturbine-fabrikant in de wereld) maakte tijdens de opening van het service-kantoor in Nijkerk bekend  dat Senvion Netherland B.V. is opgericht.Senvion heeft momenteel meer dan 150 MW aan windturbines op Nederlandse grond geïnstalleerd, daaronder valt het prinses Alexia windpark, vlakbij Zeewolde.

Met in totaal 36 windturbines van het type Senvion 3.4 MW104 heeft onshore windpark Alexia (ook wel Zuidlob geheten) een totaal vermogen van 122 MW. Dit windpark is tot nu toe het grootste onshore-windpark in Europa van Senvion en produceert jaarlijks voor meer dan 88.000 huishoudens stroom.

 

Raymond Gilfedder, Managing Director van Senvion Noord Europa vertelt: „De activiteiten van Senvion in Nederland zijn sinds de ingebruikname van de eerste Senvion windturbine, de afgelopen 4 jaren enorm toegenomen. Wij verheugen ons erop dat het marktaandeel verder vergroot wordt. En de opening van het nieuwe pand in Nijkerk is een belangrijke stap in die richting. Onze focus ligt in het leveren van kwaliteit en uitstekende service naar de klant. “

senvion Netherlands

Senvion Netherlands in Nijkerk

Begin van het jaar heeft Senvion bekend gemaakt dat het 2 nieuwe opdrachten gekregen heeft voor het bouwen van windparken. Het betreft:  Windpark Laarakkerdijk in Brabant van Eneco Wind B.V. . Het gaat hier om vijf Senvion MM100 windturbines met een totaal capaciteit van 10 MW. De bouw hiervan start in november 2014. Daarnaast wordt windpark Zierikzee BV in Zeeland gebouwd welke bestaat uit een drietal Senvion 3.4 M104 windturbines. De bouw gaat in augustus 2014 van start.

Repower 3.4M im Windpark Zuidlob in Flevoland , NL

Senvion windpark Zuidlob BV

Het adres luidt:

Senvion Netherlands B.V.

Sluiswachter 20 – 3861 SN Nijkerk – Netherlands

M + 31 6 135 90 442 M +49 173 25 27 325

 

 

Tags: , , , , ,

Category: Bedrijven, Beleggen, Electriciteit, Windenergie, Windparken, Windturbines

Reacties zijn gesloten.