Programma WindDay 2023 bekend

| 9 maart 2023
De organisatoren van WindDay hebben vandaag het programma bekend gemaakt van de 2023-editie, welke op 15 en 16 juni plaatsvindt in het Aviodrome in Lelystad.

Als transitieleider draagt Nederland mondiaal actief bij aan het versnellen van het halen van de klimaatdoelen. Daarbij is samenwerking onontbeerlijk: binnen de sector, tussen Wind op Land en Wind op Zee, tussen publieke en private partijen, binnen Nederland en daarbuiten in Europees verband en tussen sectoren die allen hun steentje bijdragen om een krachtig, duurzaam en veilig energiesysteem te realiseren.

Tijdens de WindDay komen alle stakeholders samen om te bouwen aan de toekomst. Het programma omvat inspirerende keynote speeches, workshops, ronde tafelsessies en netwerk mogelijkheden.

Onder de keynote sprekers bevinden zich Ina Kamps, Country Head Offshore Wind, BP, Kees Vendrik
Voorzitter Nationaal Klimaat Platform, Hilde Røed, Senior Vice President Climate & Sustainability Equinor en Giles Dickson, CEO WindEurope.  Harm Edens is wederom dagvoorzitter.

Naast het dagprogramma worden ook twee excursies georganiseerd met twee verschillende thema’s: Windenergie en de omgeving en Windenergie en de toekomst. Meer informatie op de website van WindDay.

Tags: , , , , ,

Category: Windenergie

Reacties zijn gesloten.