Bouw Deventer Windpark Kloosterlanden in vervolgfase

| 10 juni 2015

De bouw van  Deventer Windpark Kloosterlanden gaat deze week een volgende fase in. Begin juni begint de constructie van de betonnen torens. Begin juli volgt het plaatsen van de gondels met wieken op de dan gereed zijnde betonnen torens. In de loop van augustus/september van dit jaar zullen de molens naar verwachting gereed zijn en elektriciteit gaan leveren aan het net.

De promotie-activiteiten voor de Deventer Windstroom gaan ook een nieuwe fase in. WDW (Wolters, Van Dorp, Van Wijnen) heeft een samenwerkingsovereenkomst  afgesloten. Deventer Energie zal de voorlichting en klantcontacten gaan verzorgen van de Esco (Energy Service Company) diensten en producten die deze organisatie in de markt gaat zetten. Deze product- en dienstverlening is het vervolg van de pilot “Het Deventer Woonabonnement”.
Vrijwilligers gezocht voor Deventer Energie
De werkgroep Marketing & Communicatie van Deventer Energie heeft dringend behoefte aan extra vrijwilligers die meedenken en meedoen om Deventer nog duurzamer te maken. Het aantal communicatie-uitingen van Deventer Energie wordt steeds groter. Vind je het leuk activiteiten en communicatie-uitingen te bedenken en uit te voeren om de doelstellingen van Deventer Energie kracht bij te zetten, meld je dan aan bij Yvonne Haaxman.(info@haaxmancommunicatie.nl)

Vind je het leuk nieuwe activiteiten te bedenken, te ontwikkelen en uit te voeren om de doelstellingen van Deventer Energie kracht bij te zetten, meld je dan aan bij onze kartrekker van de Kweekvijver, Willem Poterman op (info@deventerenergie.nl).

PvV-Windmolen-2-6-2015-1

Tags: , , , , , ,

Category: Wereldwijd

Reacties zijn gesloten.