Informatieavond 19 feb start bouw windpark Westermeerwind

| 10 februari 2015

Westermeerwind en hoofdaannemer Siemens organiseren op donderdag 19 februari 2015 een informatieavond in Urk. Doel van de avond is om de bewoners van de gemeenten Noordoostpolder, Urk en De Friese Meren en andere belangstellenden te informeren over de bouw van het windpark.

Begin maart start de bouw van het windpark in het IJsselmeer. Urk is gekozen als thuisbasis voor de bouw van windpark Westermeerwind en inmiddels vinden de eerste activiteiten al plaats in de haven van Urk. Zo wordt er een kraan opgebouwd door Mammoet.

Vervolgens komt deze op een drijvend ponton (De Schelde) te staan. De Schelde is het grootste ponton uit de Mammoet-vloot.  De Schelde zal straks worden ingezet bij de installatiewerkzaamheden op het IJsselmeer. De kraan zal worden gebruikt voor het hijsen van de funderingen en de windturbines.

De bezoekers van de informatieavond krijgen antwoorden op vragen als: hoe gaat het park gebouwd worden, waar en wanneer vinden de activiteiten plaats en wat zou u hiervan kunnen merken?
Locatie: De Koningshof Party & Events, Staartweg 20, Urk. Datum en tijd: donderdag 19 februari 2015; aanvang 19.30 uur. Aanmelden s.v.p. via info@westermeerwind.nl voor maandag 16 februari. 

westermeerwind

Voorbereidingen bouw windpark Westermeerwind al gestart.

 

bijeenkomst-van-Windpark-Westermeerwind

Informatiebijeenkomst 19 februari over windpark Westermeerwind

Bron: Westermeerwind

Tags: , , , , ,

Category: Wereldwijd

Reacties zijn gesloten.