Royal HaskoningDHV & ECN gaan samenwerken

| 10 juli 2014

Royal HaskoningDHV en ECN hebben officieel besloten om een samenwerking aan te gaan voor de  ontwikkeling en bouw ondersteunende diensten van windmolenparken voor de volgende generatie. De samenwerking zal een uitgebreide, unieke en hoogwaardige service voor windpark ontwikkelaars en eigenaren bieden. Het team heeft zich in eerste instantie ingesteld om zich te concentreren op het ontwerpen van de meest efficiënte en kosteneffectieve offshore windparken in de wereld.

Het partnerschap brengt een indrukwekkende combinatie van projectmanagement, consultancy en engineering, samen met geavanceerde methoden en technologie voor het optimale ontwerp van windparken. Deze unieke ontwikkeling zal klanten in staat stellen om snel en soepel de vooruitgang in het proces te volgen en  zorgen voor het bouwen van offshore-windenergie-installaties van de hoogste kwaliteit en efficiëntie.

Joris Truijens, Global Sector Director voor hernieuwbare energie, Royal HaskoningDHV legt uit: “We zijn verheugd om nauw samen te werken met ECN. Samen kunnen we een volledig pakket van milieu-, ingenieurs-en adviesdiensten ondersteunen van offshore windenergie ontwikkelingen. Het ligt in de verwachting  dat deze MOU Royal Haskoning DHV  toonaangevende oplossingen voor de duurzame interactie tussen de mens en zijn omgeving blijft creëren . “

ecn

Tags: , , , ,

Category: Bedrijven, Electriciteit, Groene energie, Windenergie, Windmolens, Windparken, Windturbines

Reacties zijn gesloten.