Spares in Motion – het eerste e-business platform voor de windturbine onderhoudsmarkt

| 10 september 2012

Vandaag lanceert Spares in Motion het eerste e-business platform voor de windturbine onderhoudsmarkt; www.sparesinmotion.com. Door de sterke wereldwijde groei van het aantal windturbines, die tevens uit hun garantie lopen, is er een sterke behoefte naar transparantie in de onderhoudsmarkt.

Spares in Motion biedt zowel kopers als verkopers van producten en diensten een onafhankelijk, betrouwbaar en transparant platform.

Spares in Motion heeft de visie om de groei van wereldwijde wind industrie te versnellen. Door het samenbrengen van vraag en aanbod wordt het gebruik van resources geoptimaliseerd tegen lagere voorraad kosten. Verkopers krijgen de mogelijkheid om hun marktbereik te vergroten voor hun producten en diensten en tegelijkertijd krijgen kopers een overzicht van meerdere aanbieders inclusief tweedehands delen en reparatie mogelijkheden.

Spares in Motion is opgericht door Jochem Sauer en Marc Huyzer die hun achtergrond en ervaring hebben opgedaan in de luchtvaartsector. De ervaring uit deze sector hebben zij met behulp van specialisten uit de windturbine onderhoudssector omgezet tot een platform die aansluit bij de specifieke wensen voor windturbine onderhoud.

Klik hier voor de contactgegevens van dit bedrijf.

Category: Bedrijven, Electriciteit, Onderhoud, Windenergie, Windmolens, Windparken, Windturbines

Reacties zijn gesloten.