Spaanse versie windturbine onderhoudsmarkt

| 11 januari 2013

Spares in Motion lanceert de Spaanse versie van haar e-business platform www.sparesinmotion.es en opent hiermee de Spaanstalige markt. Dit is de volgende stap in het vergroten van de wereldwijde efficiency in de windturbine onderhoudsmarkt. Een toenemende transparantie zal leiden tot een hogere beschikbaarheid van onderdelen en reparatie mogelijkheden met als gevolg een hogere efficiency en lagere kosten niveaus in de wind turbine onderhoudsmarkt. Spanje is wereldwijd een zeer prominente speler in windindustrie met meer dan 2,1 GW geïnstalleerd vermogen. Na een succesvolle lancering van haar Engelse en Duitse platform heeft Spares in Motion nu haar Spaanse platform gelanceerd www.sparesinmotion.es. Reserve onderdelen, reparatiemogelijkheden en tweede hands windturbines worden nu in het Engels, Duits en Spaans aangeboden. Dit geeft inkopers de mogelijkheid het gewenste onderdeel of reparatie te vinden in hun voorkeurstaal.
Spares in Motion is haar platform gestart in September 2012 en ondersteund nu 15 leveranciers uit Duitsland, Denemarken, België, UK en Nederland met het vergroten van hun (online) marktbereik in de windturbine onderhoudsmarkt. Begin 2013 zal het aantal producten op Spares in Motion sterk toenemen als gevolg van nieuw afgesloten klantencontracten eind 2012. Met gebruikers in Europa, Amerika en Azië geeft Spares in Motion werkelijk vorm aan haar streven om de wereldwijde beschikbaarheid en zichtbaarheid in de windturbine onderhoudsmarkt te vergroten.
Spares in Motion is een e-business platform voor de wind turbine onderhoudsmarkt .

Voor verdere informatie kijk op www.sparesinmotion.com of www.sparesinmotion.es.

 

Category: Bedrijven, Electriciteit, Kleine Windmolens, Onderhoud, Onshore windparken, Rotorblad, Slopen, Windaanbod, Windenergie, Windmolens, Windparken, Windturbines

Reacties zijn gesloten.