Huismerk Energie helpt bij duurzaamheid Nijmegen en windpark Nijmegen-Betuwe

| 12 mei 2016
Tijdens de start van de bouw van Windpark Nijmegen-Betuwe, ontvangt de Nijmeegse energieleverancier Huismerk Energie het duurzame estafettestokje.
Het duurzame estafettestokje is door de Stichting Duurzame Estafette in het leven geroepen om Nijmegen te ondersteunen in de race naar de European Green Capital Award 2018. In juni wordt de uitslag bekend gemaakt in Ljubljana (Slovenië).

Om voor de European Green Capital Award in aanmerking te komen zijn er allerlei initiatieven genomen om op verschillende terreinen flinke duurzame vooruitgang te boeken. Het gaat vooral om bedrijven, organisaties, bewonersverbanden, wijk- en straatinitiatieven en evenementen die een visie op duurzaamheid hebben en daarin ook investeren.

Huismerk Energie vormt samen met De Groene Stroomfabriek en Energy Trading Company een onafhankelijke energiemaatschappij die haar klanten gas en 100% lokaal opgewekte, Nederlandse groene stroom uit wind, zon en lokale biomassa levert. De groep ondersteunt en faciliteert lokale burgerinitiatieven voor de opwek van groene stroom zoals Windpark Nijmegen-Betuwe. Klanten helpen zo de verduurzaming van de energievoorziening op lokaal niveau en profiteren tegelijkertijd van een prima prijs, een uitstekende persoonlijke klantenservice en inzicht in het eigen verbruik met de slimme energiemanager.

Tags: , , , , , , , , ,

Category: Wereldwijd

Reacties zijn gesloten.