Lancering 1e Nederlandstalige vaktijdschrift WindEnergie magazine

| 12 september 2014

Tijdens de WindEnergy beurs in Hamburg welke van 23 – 26 september 2014 in Duitsland wordt georganiseerd zal uitgeverij Lakerveld BV het  nieuwe tijdschrift WindEnergie magazine lanceren.

WindEnergie magazine is het eerste Nederlandstalige vaktijdschrift over de productie van windenergie. Het blad is geschreven voor technische professionals en bedrijven die zich op alle mogelijke manieren met windenergie bezighouden. Vanaf de allereerste plannen voor een windpark tot aan de daadwerkelijke levering van windstroom via het stopcontact. Het eerste nummer van het vaktijdschrift verschijnt op 22 september 2014.

Juist omdat de windenergiebranche is samengesteld uit zoveel verschillende vakdisciplines, is samenwerking cruciaal. En dus ook de communicatie tussen de vakgenoten. Hoofdredacteur Ad van Gaalen. “Windenergie magazine zorgt voor een interdisciplinair platform voor uitwisseling van kennis en ervaringen. Het nog beter samenwerken en het komen tot integrale concepten voor ontwerp, maintenance en exploitatie is immers een van de belangrijkste sleutels tot het algemeen gedeelde doel: het verlagen van de kostprijs van windenergie.”

Met de discussie tussen voor- en tegenstanders van windenergie zal WindEnergie magazine zich niet of nauwelijks bezighouden. Van Gaalen: “Ons gaat het om de samenwerking binnen het wind-industrieel complex. Of liever gezegd, het wind-industrieel complex in wording. Aan die wording wil WindEnergie magazine een bijdrage leveren door het organiseren van een multimediaal platform, met het vaktijdschrift als middelpunt.”

Voor meer informatie neem contact op met Ad van Gaalen via Email: ad.van.gaalen@lakerveld.nl 

Uitgeverij Lakerveld geeft tal van tijdschriften uit zoals woonvakbladen, beautybladen en industriebladen (de Eemsdelta, Europoort, Schelde kringen) en nu dus ook WindEnergie Magazine.

windenergie magazine

 

Tags: , , , , , , , , ,

Category: Bedrijven, Electriciteit, Groene energie, Onshore windparken, Windenergie, Windmolens, Windparken, Windturbines

Reacties zijn gesloten.