BLIX Consultancy opent kantoor in Taiwan

| 13 maart 2020

© BLIX Consultancy

BLIX Consultancy kondigde eind vorige week aan dat het een kantoor in het centrum van Taipei, Taiwan heeft geopend om van daaruit de groeiende offshore windmarkt in de regio Azië-Pacific te kunnen bedienen.

Maarten Timmerman, een van de oprichters van BLIX Consultancy in Nederland, is aangesteld als directeur BLIX Asia waar hij als Balance-of-Plant package manager voor het 1044 MW Hai Long offshore windpark werkt. Hij werkt al meer dan 2 jaar in de Aziatische regio.

Timmerman wordt op het nieuwe kantoor vergezeld door Willemijn van der Werf die als directeur Business Development BLIX Asia zich gaat richten op aanstaande nieuwe opdrachten in Zuid-Korea, Japan en Taiwan.

Europese en Amerikaanse projecten worden vanuit Nederland gecoördineerd door oprichter en algemeen directeur Albert van der Hem, die verantwoordelijk zal zijn voor de windenergie op land, zonne-energie en strategieportfolio. Roeland Steenhuis is benoemd tot algemeen directeur met verantwoordelijkheid voor de windenergie op zee portfolio.

BLIX heeft sinds haar start in 2009 geholpen om 20 GW windenergie en 80 MWp zonne-energie te realiseren.

Tags: , , , , ,

Category: Wereldwijd

Reacties zijn gesloten.