iTanks en NWEA werken samen aan Smart Maintenance in de Offshore Windsector

| 14 april 2023

Mark Oosterveer, Operationeel Directeur iTanks en Nicole Buissing, Community Manager NWEA ©NWEA

iTanks en NWEA zijn een samenwerking aangegaan om Smart Maintenance in de Offshore Windsector te onderstrepen.

Smart Maintenance en innovatie spelen een cruciale rol in de windsector en beide partijen breiden de vertegenwoordiging in offshore windenergie uit door samen te werken op dit onderwerp.

iTanks is een kennis- en innovatieplatform voor de haven gerelateerde industrie. iTanks verbindt bedrijven, kennisinstellingen en experts uit de industrie en introduceert deze partijen met nieuwe technologie en de nieuwste innovaties van binnen en buiten de sector. Daarnaast ligt de kracht in de vernieuwing van de haven gerelateerde industrie.

Volgens Mark Oosterveer, Operationeel Directeur van iTanks is er enorm veel kennis en expertise beschikbaar, waarvan de toepassingsgebieden nog niet (optimaal) worden benut voor de industrie.

“We zijn blij dat we als samenwerkingspartner van de Nederlandse WindEnergie Associatie (NWEA), met de partners van iTanks innovatie in Nederland kunnen ondersteunen en commitment tonen om het energiesysteem op de meest innovatieve manier te ontwikkelen”, aldus Oosterveer, “Als NWEA-samenwerkingspartner draagt iTanks bij aan de gemeenschappelijke expertise en aan het bevorderen van innovatieve energie oplossingen die zowel de energiesector als economie ten goede komen en is er trots op zich aan te sluiten bij partners die deze visie delen.” Bron: NWEA

 

 

Tags: , , ,

Category: Windenergie

Reacties zijn gesloten.