Spares in Motion breidt uit naar de VS

| 15 oktober 2014

Spares in Motion gaat vanaf heden een actieve rol spelen om de groei in de windturbine onderhoudsmarkt van de VS te ondersteunen. 

De windturbine onderhoudsmarkt in de VS groeit snel. Deze groei laat zich zien in het aantal bezoekers op Spares in Motion dat zoekt naar wind turbine reserve onderdelen, reparatie mogelijkheden, windturbines en services voor windturbines.

Om deze groei te verder vorm te geven is Thomas Laursen verantwoordelijk voor Business Development in de VS. Thomas is gevestigd in Boston (Massachusetts) en heeft meer dan 17 jaar ervaring in the windturbine sector.

Hij heeft zijn ervaring in diverse delen van de wereld opgedaan zoals in Denemarken, China, Duitsland en de VS. Thomas heeft gewerkt voor Vestas, Nordex en FloDesign in diverse management posities op het gebied van Sales en Technisch Support.

De leeftijd van operationele en geinstalleerde wind turbines in de VS stijgt en steeds meer windmolens komen uit de garantie-termijn. De behoefte aan reserve-onderdelen en onderhoudspartijen voor windturbines stijgt daarmee ook.

Waarom zou je in voorraad investeren als je weet dat de onderdelen goed beschikbaar zijn in de markt? Waarom zou je je overtollige voorraad niet verkopen en in geld omzetten? Spares in Motion creëert als onafhankelijk handelsplatform transparantie in de markt.

Spares in Motion USA

Thomas Laursen is verantwoordelijk voor Business Development in de VS

Bron: Persbericht Spares in Motion

Tags: , , , , , ,

Category: Bedrijven, Electriciteit, Kleine Windmolens, Leveranciers, Onshore windparken, Overheid, Wereldwijd, Wereldwijd Windparken, Windenergie, Windmolens, Windparken, Windturbines

Reacties zijn gesloten.