Duitse beurs Agritechnica presenteert nieuwste innovatie windturbine: de Lely Aircon 30

| 16 november 2015

Lely heeft 3 jaar geleden de windturbine-fabrikant Aircon GmbH overgenomen en is gevestigd in de Duitse plaats Leer. Sindsdien is het bedrijf, welke een onderdeel is van Lely’s energiedivisie, wereldleider in het produceren van 10 kW windturbines (meer dan 200 wereldwijd geproduceerd) en heeft vooral succes in Duitsland en Engeland.

Op de Duitse landbouwmechanisatiebeurs Agritechnica stond Lely met haar nieuwste windturbine; de Lely Aircon 30 windturbine. Met de nieuwe Lely Aircon 30 biedt Lely haar klanten een totaal concept aan die past binnen het automatiseren van de agrarische sector.

“Onze nieuwste innovatie voldoet aan de wensen van moderne (melk)veehouders met een grotere energiebehoefte en de visie hebben om energie-neutraal te kunnen functioneren. De ontwikkeling van de Lely Aircon 30 (29,8 kW) die een rotordiameter van 13.12 m heeft en een masthoogte van 24-42 m, is gericht op veiligheid, weinig onderhoud, meer energieopbrengst, weinig geluidsoverlast en een zo hoog mogelijke ROI (return on investment).

De levensduur is zelfs langer dan 20 jaar”, aldus René Hackmann, productmanager Energy bij Lely. “Op deze beurs hopen wij in contact te komen met nieuwe klanten.” Meer informatie over de Lely Aircon windturbines kan gevonden worden op de website van Lely; www.lely.com.

Category: Wereldwijd

Reacties zijn gesloten.