Spares in Motion steeds bekender onder windenergiefabrikanten

| 16 februari 2016

Het laatste kwartaal ziet Spares in Motion een sterke toenamen in het aantal componenten fabrikanten die hun producten op Spares in Motion aanbieden. De wind turbine industrie is erg internationaal. Door het gebruik van Spares in Motion kunnen deze fabrikanten hun producten direct aanbieden aan de eindklant.

Enkele voorbeelden zijn; Hydratech-Industries, PMC Technology A/S (onderdeel van PMC Group), BGB en SSB/Emerson. Reindert Vos, Spare Parts manager bij PMC, geeft aan dat dankzij Spares in Motion PMC 15 internationale klanten heeft toegevoegd aan hun klanten bestand. Klanten die zij voorheen niet konden bereiken of niet kenden.
Jochem Sauer, mede oprichter van Spares in Motion: ‘de wind turbine onderhoudsmarkt groeit sterk. Deze groei heeft direct invloed op de behoefte aan reserve onderdelen en onderhoudsdiensten’. Spares in Motion faciliteert deze groei. Dankzij Spares in Motion kunnen fabrikanten direct in contact komen met klanten over de hele wereld 24 uur per dag. Spares in Motion faciliteert en stimuleert dit direct contact tussen koper en verkoper. ‘Dit directe contact is essentieel voor ons succes. De onderdelen die op Spares in Motion worden aangeboden zijn technisch complex. Vooraf overleg reduceert de kans op fouten en problemen achteraf’.

 

Spares in Motion is in 2012 opgericht door Marc Huyzer en Jochem Sauer als internationaal handelsplatform voor de B2B wind turbine industrie. Hierbij brengt Spares in Motion vraag en aanbod van wind turbine onderdelen, complete wind turbines en wind turbine services bij elkaar. Voor vragen over Spares in Motion graag contact opnemen met rosie@sparesinmotion.com of bezoek www.sparesinmotion.com.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Category: Wereldwijd

Reacties zijn gesloten.