Atlas levert personeel voor Hollandse Kust Noord

| 17 april 2021

Atlas Professionals levert personeel voor Hollandse Kust NoordAtlas Professionals heeft onlangs een contract voor het Hollandse Kust Noord offshore windpark binnengehaald. De wervings- en HR-dienstverlener gaat de komende drie jaar kwaliteitsmanagement- en inspectiepersoneel leveren voor het windpark.

Hollandse Kust Noord (HKN), gelegen op ongeveer 18,5 kilometer uit de westkust van Nederland, zal bestaan ​​uit 69 windturbines van elk 11 MW. Het project zal een geïnstalleerd vermogen van 759 MW hebben, goed voor een verwachte opbrengst van minimaal 3,3 TWh per jaar. Het project wordt ontwikkeld door CrossWind, een joint venture van Shell en Eneco.

Het windpark moet eind 2023 operationeel zijn. Atlas Professionals zal gedurende drie jaar QA- en inspectiepersoneel leveren die ingezet worden bij bodemonderzoek, fabricage, montage, installatie en inbedrijfstelling gerelateerde activiteiten.

De recruiter zal de benodigde personeel via de Renewables en de Management & QC teams in Bristol (VK) en Nederland werven. De posities komen op Atlas’ website te staan.

Tags: , , , , ,

Category: Offshore windparken, Windenergie

Reacties zijn gesloten.