Bosch & van Rijn overgenomen door Flynth

| 17 januari 2021

© Bosch en van Rijn

Bosch & van Rijn, adviesbureau op het gebied van duurzame energie, is per 1 januari overgenomen door Flynth adviseurs en accountants. De bedrijven willen door de samenvoeging een breder pakket van kennis en diensten gaan bieden en de energietransitie bevorderen in samenwerking met overheden, ontwikkelaars en coöperaties.

Flynth is adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf met coöperatieve roots. Het bedrijf heeft ruim 1.600 medewerkers en 50 vestigingen Nederland. Met de overname van geeft Flynth invulling aan haar ambities op het vlak van duurzaamheid.

Bosch & van Rijn is betrokken bij tal van duurzame energieprojecten door heel Nederland. De activiteiten variëren van omgevingsmanagement en samenwerking met gemeenten en bewoners tot het berekenen van geluidsemissies van windparken en het voorbereiden van grondgebonden zonneprojecten. De ervaring en het netwerk van Bosch & van Rijn sluit goed aan op de expertise van Flynth op het gebied van fiscaal en juridisch advies, financiering en subsidies waardoor een breder pakket van diensten kan worden geleverd, aldus de bedrijven.

Bas Hidding, voorzitter raad van bestuur Flynth: “Flynth wil bijdragen aan de innovatieve toekomst van ondernemend Nederland. Hierin is en blijft duurzaamheid een van de belangrijkste thema’s, ook bij Flynth. Met deze overname voorzien wij de ondernemer hier nu ook in, naast onze andere accountancy- en advieswerkzaamheden. Op deze manier bieden we een volledig scala aan dienstverlening die de ondernemer nodig heeft in alle fasen van zijn ondernemerschap.“

“Bosch & van Rijn en Flynth is een goede match omdat er synergie kan ontstaan tussen enerzijds de ervaring en toewijding van het team van Bosch & van Rijn en anderzijds de financiële expertise en het grote netwerk van Flynth. Nieuwe en bestaande opdrachtgevers zullen volop gebruik gaan en blijven maken van gespecialiseerd, deskundig en onafhankelijk advies voor de realisatie van meer duurzame energie in Nederland.” Aldus Geert Bosch en Ruud van Rijn van Bosch en van Rijn.

Nieuwe directie
De 3 huidige eigenaren gaan hun ambities op een andere manier vorm geven. De nieuwe directie bestaat uit Joost Overbeek als algemeen directeur en Saskia Moolhuijzen als commercieel directeur. Ruud van Rijn blijft nog wel een half jaar betrokken bij Bosch & van Rijn om te zorgen voor de overdracht van klanten en het team.

Tags: , , , , , ,

Category: Windenergie

Reacties zijn gesloten.