Ørsted en Rockstart starten programma innovatieve startups duurzame energie

| 17 oktober 2022

© Ørsted

Investeerder Rockstart heeft een speciaal programma ontworpen om tien ambitieuze innovatieve startups op het gebied van duurzame energie te helpen met de groei en het vermarkten van hun product. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het uitgebreide netwerk, de mogelijkheden en de middelen en kennis van Ørsted.  

Het is nu mogelijk voor startups zich aan te melden voor dit speciale Ørsted Propel Program. De inschrijvingsperiode loopt tot 16 november. Samen worden er proefprojecten ontwikkeld en wordt gekeken naar financieringsmogelijkheden en mogelijke langetermijnovereenkomsten.

Eerder dit jaar kondigde Ørsted al een samenwerking aan met Rockstart als onderdeel van de nieuwe Nederlandse Innovatie Hub voor duurzame energie. Hierin worden kansrijke bedrijven en initiatieven ondersteund die aan de slag gaan met het energiesysteem van de toekomst. Door ondersteuning te bieden aan innovaties en het testen van technologieën wil Ørsted bijdragen aan de transitie naar een Nederland dat volledig draait op groene energie.

Tags: , , , ,

Category: Windenergie

Reacties zijn gesloten.