Record aantal bezoekers Winddagen

| 17 juni 2016

De Winddagen op 15 en 16 juni hebben ongeveer 2.000 bezoekers uit binnenland en buitenland getrokken. De groei van de beurs en conferentie over windenergie toont de forse toename van deze schone en duurzame energiebron. Vorig jaar trok de Winddag (destijds nog één dag) ongeveer 500 bezoekers. Op de eerste dag van de Winddagen sprak onder andere minister Henk Kamp van Economische Zaken brede steun uit voor meer windenergie in Nederland.

Tijdens de Winddagen werden o.a. de resultaten van het vijfjarige R&D innovatieprogramma FLOW (Far en Large Offshore Wind) over kostenreducties voor windenergie op zee bekendgemaakt en presenteerde de Nederlandse WindEnergie Associatie (NWEA) haar visie op de ontwikkeling van windenergie op zee en op land voor het komende decennium.

De Winddagen zijn het belangrijkste podium voor de laatste ontwikkelingen in beleid, technologie en de maatschappij. De Winddagen worden georganiseerd door NWEA, TKI Wind op Zee (Topconsortium voor Kennis en Innovatie Wind op Zee) en FLOW

Tags: , , , , , , , , ,

Category: Wereldwijd

Reacties zijn gesloten.