Wagenborg Nedlift stelt nieuwe Managing Director aan

| 17 januari 2024

Wagenborg Nedlift, specialist op het gebied van zwaar transport, hijswerk, engineering en aanvullende diensten, heeft Roland van Gameren als nieuwe Managing Director aangesteld. Vanaf 1 april neemt hij het roer over van Gerard Bastiaansen.

Van Gameren vervulde in de afgelopen 14 jaar verschillende directie- en managementfuncties bij KONE in onder meer Nederland, Zuid-Afrika, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Voorafgaand daaraan heeft hij 9 jaar ervaring opgedaan in diverse managementfunctie bij Kuijpers Installaties. Op basis van Van Gamerens managementervaring en persoonlijkheid verwachten wij dat hij van grote waarde is voor Wagenborg Nedlift.

‘Met veel plezier en enthousiasme start ik in 2024 bij de Koninklijke Wagenborg Groep. Ik voel me zeer welkom in dit internationale familiebedrijf. Ik kijk ernaar uit om de collega’s bij Wagenborg Nedlift te ontmoeten en leiding te geven aan hun verdere groei en ontwikkeling,’ zegt van Gameren over zijn nieuwe functie. Bron: Wagenborg Nedlift

Tags: , , ,

Category: Windenergie

Reacties zijn gesloten.