Lagerwey stelt nieuwe verkoopdirecteur aan

| 18 juli 2016

Per 15 augustus 2016 treedt Ronald Boerkamp in dienst als Sales Director bij windturbinefabrikant Lagerwey. Boerkamp heeft een rijke ervaring in de windbranche, onder meer als Director Sales bij Vestas. 

Boerkamp gaat leiding geven aan het sales team bij Lagerwey dat op dit moment uit zeven mensen bestaat die werkzaam zijn in Nederland, Finland, Polen en het Verenigd Koninkrijk. De ambitie is om de bestaande activiteiten van Lagerwey uit te breiden en ook de verkoopactiviteiten uit te breiden in andere landen. Boerkamp gaat het team daarin leiden.

Huib Morelisse, CEO Lagerwey: “We worden meer internationaal actief en gaan grotere projecten verkopen. Op beide gebieden heeft Ronald veel ervaring en daarmee willen we onze klanten van dienst zijn. We zien er dan ook naar uit om met hem aan het werk te gaan.”

Ronald Boerkamp: “De windindustrie heeft een goed toekomstperspectief, zowel in Nederland als internationaal. Lagerwey speelt hier goed op in met hun kwalitatief hoogstaande, betrouwbare producten en nieuwe ontwikkelingen zoals de L136. Ik verheug me op de samenwerking met het huidige team van professionals binnen Lagerwey en om met hen een verdere groei te realiseren van een sterk Nederlands merk!”

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Category: Wereldwijd

Reacties zijn gesloten.