Lagerwey toont nieuwe L136 4 MW windturbine op winddagen

| 18 mei 2016

Tijdens de winddagen op 15 en 16 juni a.s. in Rotterdam gehouden zal Lagerwey een tweetal nieuwe producten presenteren die bijdragen aan een  significante verdere reductie van de kosten voor wind op land. Het eerste product is de nieuwe L136 4.0MW windturbine. Dit is een nieuwe windturbine die gebaseerd is op het succesvolle en betrouwbare L100 platform. De L136-4.0MW is IEC-IIa geclassificeerd en onderscheidt zich daarmee van andere windturbines die met deze grootte veelal in de IEC-III klasse vallen.

Door het robuuste ontwerp is de Lagerwey L136-4.0MW geschikt voor locaties met relatief hoge windsnelheden, hoge turbulentie en verticale wind shear. Daarmee is de L136 een zeer geschikte  windturbine voor zowel het binnenland, waar door bebouwing of bebossing grote variaties in windsnelheid optreden, als voor kustgebieden met een hoge gemiddelde windsnelheid.

Het tweede nieuwe Lagerwey product blijft nog even een verrassing en zal voor het eerst gepresenteerd worden op 15 juni. Dit belooft een “game changer” op het gebied van de installatie van windturbines te worden. Een innovatie gericht op het bereikbaar maken van moeilijke locaties, het mogelijk maken van installatie bij hogere windsnelheden en het realiseren van significante kostenreductie.

Lagewey is te vinden op standnummer 32

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Wereldwijd

Reacties zijn gesloten.