KoneCranes lanceert SLX elektrische kettingtakels

| 19 maart 2014

Konecranes is wereldwijd een toonaangevend bedrijf met diverse soorten afnemers, zoals de fabricage- en procesindustrie, scheepswerven, havens en terminals. Konecranes levert productiviteitsverhogende hijsoplossingen evenals service op hijsgebied aan alle merken en fabricaten.

Kronecranes breidt haar reeks workstation-hijssystemen uit met de innovatieve SLX elektrische kettingtakels. De nieuwe modellen met geïntegreerde frequentieregelaar op de hijsbeweging ,dragen bij aan het efficiënter en sneller uitvoeren van de processen dankzij hun variabele takelsnelheid en automatische lastdetectie. Naast: een vereenvoudigde bediening, draagt SLX bij aan verhoogde productiviteit, en langere levensduur van de kraan.

SLX elektrische -kettingtakels zijn inzetbaar voor standalone-toepassingen, zoals bij assemblagecellen in de procesindustrie, evenals bij werkplek-kranen. Met SLX verloopt het hijsen en plaatsen met de kraan soepeler en verhoogd de continuïteit zodat de maximale levensduur van uw systemen kan worden gerealiseerd.

Door de hoge hijsnelheden bij gedeeltelijke last, helpt de SLX u tijd en dus energie te besparen. Konecranes, wereldwijd specialist in kraan- en hijstechnologie en in het bijbehorende, uitgebreide onderhoud, past daarom steeds meer de technologie van frequentieregelaars toe. De innovatieve SLX-modellen zijn verkrijgbaar met hijsvermogens tot 2.500 kilogram.

 

Meer informatieCLX chain hoist 8 Konecranes
Bron: Konecranes

Tags: , ,

Category: Bedrijven, Electriciteit, Leveranciers, Offshore windparken, Onshore windparken, Wereldwijd, Windenergie, Windmolens, Windparken

Reacties zijn gesloten.