Lagerwey maakt flinke groei door en is aanwezig op winddag 2015

| 20 mei 2015

Op 12 juni a.s. zal de Winddag 2015 plaatsvinden. De Winddag wordt georganiseerd door NWEA met als locatie ‘de Fabrique’ te Utrecht. Tijdens de Winddag ontmoeten professionals uit de Nederlandse windwereld elkaar in een informele sfeer. Daarnaast worden er workshops gehouden over de laatste ontwikkelingen in de windenergie. 

2015 is een bijzonder jaar voor de Nederlandse windturbine-fabrikant Lagerwey die een forse groei doormaakt. Lagerwey levert 3 windturbines, de Lagerwey L 100 met 99 m ashoogte aan windpark Hazerdonk, 6 windturbines, de Lagerwey L82 met 99 m ashoogte, en een tweetal projecten in Finland waar 12 windturbines L100 met 135 m ashoogte worden gebouwd.

Bijzonder is het dat de projecten in Finland, en Netterden gebouwd worden op innovatieve MST masten. Daarnaast is Lagerwey geselecteerd door cooperatie Windpower Nijmegen om een vijftal windturbines langs de A15 (Lagerwey windturbines op 99 m ashoogte) te plaatsen.

Na een kapitaalinjectie van een groep Nederlandse investeerders in 2014 heeft Lagerwey de ruimte gekregen om zijn ambities waar te maken. De productiecapaciteit in Wekerom (Gld) is uitgebreid en het aantal werknemers is flink gestegen. Begin dit jaar is het management team aangevuld. Op WINDDAG 2015 kunt u met hen kennismaken. Lagerwey staat er in stand 15 en zullen innovatieve technologie demonstreren. Lagerwey neemt de gondel mee van de Lagerwey L100-2.5 MW.

lagerwey2

Lagerwey bouwt in Finland een groot windpark

Lagerwey windturbine

In Netterden en in Finland worden de windparken gebouwd met behulp van de innovatieve MST torens

 

Tags: , , , , ,

Category: Wereldwijd

Reacties zijn gesloten.