eLoket wel / SDE+ 2012 nog niet geopend

| 22 februari 2012

De SDE-subsidie vraagt u aan in het online eLoket van Agentschap NL. De digitale aanvraagformulieren voor de SDE+ zijn 22 februari beschikbaar. De SDE+ is dan nog niet geopend, maar u kunt het formulier wel vast inzien of een conceptaanvraag aanmaken.

Houdt u er bijvoorbeeld rekening mee dat u een aantal bijlagen mee moet sturen met uw digitale aanvraag, zoals de Omgevingsvergunning en/of Watervergunning als die vereist is voor de productie-installatie.

Vanaf 13 maart 2012, 9:00 uur kunt u een aanvraag indienen voor fase 1. Bedrijven en (non-profit)instellingen loggen in op eLoket met eHerkenning.

Maakt uw organisatie nog geen gebruik van eHerkenning? Vraag dan een eHerkenningsmiddel aan op eherkenning.nl. eHerkenning onderscheidt vier niveaus van betrouwbaarheid. Voor een subsidieaanvraag voor de SDE+ is een eHerkenningsmiddel op betrouwbaarheidsniveau 1 vereist.

Houdt u er rekening mee dat het enige dagen kan duren voordat u over eHerkenning beschikt. Vraag uw eHerkenningsmiddel daarom op tijd aan.

Category: SDE 2012 Subsidie

Reacties zijn gesloten.