Genomineerden Maritime Awards Gala 2022 bekend

| 22 augustus 2022

© MAG

Eind vorige week werden de genomineerden van de Maritime Awards Gala 2022 bekend gemaakt. Onder de genomineerden bevinden zich, onder andere, Windcat Workboats, Van Oord, CORROSION en MARIN. De winnaars worden 7 november bekend gemaakt.

Tijdens het jaarlijkse Maritime Awards Gala ontmoeten ruim 700 maritieme professionals elkaar om samen met de pers, politiek en de genomineerden het innovatieve vermogen van de Nederlandse maritieme sector te vieren.

De volgende awards worden uitgereikt: de Maritime Designer Award, Maritime Innovation Award, Maritime KVNR Shipping Award, Maritime Award: KNVTS Schip van het Jaar en de Maritime RNLN Van Hengel-Spengler Award.

Onder de genomineerden bevinden zich een aantal bedrijven met innovaties die toegepast (kunnen) worden in de offshore wind sector.

Zo dingt Windcat Workboats met hun Hydrocat 48, de eerste op waterstof aangedreven Crew Transfer Vessel (CTV), mee in de categorie Maritime KVNR Shipping Award. Ook MARIN komt in aanmerking voor deze Award met het ‘Vangrails op zee’ innovatie project dat het met de offshore sector heeft geinitieerd om aanvaringen tussen schepen en windturbines te voorkomen.

De volledige lijst met genomineerden is te vinden op de website van Maritime Awards Gala. Van 22 tot en met 25 augustus worden alle genomineerden uitgebreider voorgesteld via verschillende kanalen.

Tags: , , , , , ,

Category: Windenergie

Reacties zijn gesloten.