Outsmart gaat windpark NOP Agrowind beheren

| 22 juli 2014

Windpark NOP Agrowind gaat een samenwerkingsverband aan met OutSmart voor het operationeel management van het windpark. Een zogenaamd ‘Technical Operations Management Agreement’ is onlangs door beide partijen getekend.

OutSmart zorgt voor ondersteuning van NOP Agrowind bij het dagelijkse operationeel beheer van de 26 windmolens. Vanaf het moment dat de eerste windmolen stroom gaat produceren, zorgt OutSmart  voor het signaleren, registreren en verwerken van productiegegevens en het management van de onderhoudswerkzaamheden.

Dit gebeurt in nauwe samenspraak met windmolenfabrikant Enercon, energiebedrijf Eneco en eigenaar NOP Agrowind. NOP Agrowind is verheugd over deze samenwerking. OutSmart heeft ruime ervaring in het operationeel beheer van zowel kleine als grote windparken op land en op zee, en vormt daarmee een waardevolle aanvulling op het team van NOP Agrowind.

 

outsmart nop agrowind

Tags: , , , , , ,

Category: Bedrijven, Electriciteit, Groene energie, Onshore windparken, Onshore windparken, Windenergie, Windmolens, Windturbines

Reacties zijn gesloten.