Wethouder wil geen windmolens in Hattem

| 22 maart 2014

Wethouder Luuc Teuben (ChristenUnie) van de gemeente Hattem liet afgelopen week weten dat er geen windmolens komen op het bedrijventerrein H2O (knooppunt A28 &A50). De Christen Unie stoort zich aan de onrust die het CDA wekt voor windturbines op het nieuw te realiseren bedrijventerrein. De wethouder wilde weten hoe de CDA-fractievoorzitter aan die informatie komt die volgens hem onjuist is.

Tijdens de vergadering werd duidelijk dat de gemeente Oldebroek een uitvoeringsovereenkomst heeft getekend met firma Van Werven uit Oldebroek omtrent de verhuizing van het bedrijf naar het Hattemse deel van het bedrijventerrein. De details van de overeenkomst werden later in een besloten vergadering meegedeeld aan de raad. Teuben hoopt dat door de oplossing die er nu is gekomen in het Van Werven dossier het vliegwieleffect op gang gebracht kan worden zodat ook andere bedrijven zich gaan vestigen op H2O bedrijventerrein.

Tags: , , ,

Category: Bedrijven, Electriciteit, Groene energie, Onshore windparken, Onshore windparken, Overheid, Windenergie, Windmolens, Windparken, Windturbines

Reacties zijn gesloten.