HSM Offshore Energy breidt uit met extra productielocatie in Krimpen aan den IJssel

| 23 mei 2024

HSM Offshore Energy, de in Schiedam gevestigde leverancier van geïntegreerde oplossingen in EPCIC multidisciplinaire offshore projecten, heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Hollandia voor het gebruik van de ‘Stormpolder’ werf in Krimpen aan den IJssel.

De werf en kantoor zijn strategisch gelegen tussen de rivieren Noord, Nieuwe Maas en Hollandse IJssel en goed bereikbaar via de weg, binnenwateren en heeft een directe toegang tot de Noordzee. De totale oppervlakte van de werf is 30.000 m2 met een overdekte gloednieuwe assemblagehal. Met de nieuwe locatie verdubbelt het bedrijf naar eigen zeggen zijn fabricagecapaciteit.

Door het veiligstellen van de extra productiefaciliteit positioneert HSM Offshore Energy zich om te voldoen aan de toenemende vraag in de Offshore hernieuwbare markt, met een focus op de Offshore Wind, Gas, Carbon Capture & Storage (CCS) en Waterstof sectoren in de Noordzee en Oostzee-gebieden.

Deze strategische locatie sluit perfect aan bij de uitbreidingsplannen van HSM Offshore Energy en het groeiende orderboek, dat onder meer offshore windprojecten omvat zoals Thor van RWE, Ostwind 3, Gennaker 1 & 2 van 50Hertz. Bron: HSM Offshore Energy

Tags: , , , , , , ,

Category: Windenergie

Reacties zijn gesloten.