TKI Wind op Zee Matchmaking Day 2019

| 23 januari 2019

Op 14 februari organiseert TKI Wind op Zee, in samenwerking met het RVO, in Utrecht het jaarlijkse evenement Matchmaking Day TKI Wind op Zee. Tijdens deze dag kunnen bezoekers toonaangevende spelers uit de wind op zee sector ontmoeten, informatie verkrijgen over de de tenders in 2019 en de resultaten van TKI Wind op Zee projecten horen.

Offshore windenergie speelt een onmisbare rol bij een succesvolle energietransitie in Nederland. Innovatie is hierbij belangrijk. In 2019 komt meer dan 130 miljoen euro beschikbaar voor verschillende type innovatieve offshore wind projecten. Het doel van het evenement is om bedrijven, kennisinstellingen en MKB bedrijven te faciliteren en stimuleren op het gebied van onderzoek, innovatie en implementatie van offshore wind energie, zolang het binnen het kader van het programma van het TKI Wind op Zee valt. Het programma behelst:

• Kostenreductie en optimalisatie van offshore wind parken

• Kostenreductie en optimalisatie van offshore wind parken

• Integratie van offshore wind in het energiesysteem

• Offshore Wind en de omgeving (multi-use, ecologie)

Programma Matchmaking Day
2019’s Morgens presenteren lopende en nieuwe inspirerende projecten hun (eerste) resultaten. De ochtendsessie is alleen toegankelijk voor TKI Wind op Zee deelnemers. In de middag worden de innovatiesubsidie tenders 2019 gelanceerd en vinden er matchmaking sessies met verschillende thema’s plaats. Tijdens de pauzes kunnen aanwezigen de Innovatiemarkt bezoeken. Hier krijgen TKI Wind op Zee deelnemers de mogelijkheid om hun organisatie en/of innovatie te presenteren. Voor meer informatie en registratie klik hier. Foto: TKI Wind op Zee

 

Tags: ,

Category: Bedrijven, Offshore windparken, Windenergie

Reacties zijn gesloten.