Voetballertjes in Wind-tenue

| 23 maart 2012
bron: Deltawind

Windpark De Plaet in de Mariapolder bij Sluishaven draait al sinds 2003. De 12 windturbines die in eigendom zijn van de Cooperatie Deltawind en Promill B.V. hebben onlangs een mijlpaal bereikt. De molens hebben namelijk 350 miljoen kWh schone energie geproduceerd. Dit is zoveel energie wat de inwoners van Goeree Overflakkee in een periode van 6 jaar verbruiken.

Omdat Windpark de Plaet B.V. in een goede bui was wegens het bereiken van de mijlpaal van 350 miljoen kWh. schone energie kwam het verzoek van FIOS om de nieuwe trainingspakken van de F-jes te sponsoren precies op het goede moment.

De F-jes van FIOS zijn onlangs in de nieuwe trainingspakken gestoken en spelen iedere week hun wedstrijd in tenue van windpark De Plaet. De opvallend fel oranje trainingspakken zorgen voor een eenduidige en herkenbare uitstraling van de jongste spelers van FIOS.

Opmerkelijk is ook dat ieder trainingspak is voorzien van de initialen van de voetballertjes. Met dit persoonlijk tintje aan ieder trainingspak is er geen kans op verwarring en heeft iedere speler echt een eigen trainingspak.

Category: Bedrijven, Windenergie

Reacties zijn gesloten.