18 juni 2016 Open Dag windpark Westermeerwind

| 25 mei 2016

Windpark Westermeerwind nadert zijn voltooiing. Omdat Windpark Westermeerwind een windpark voor en door de polder wil zijn, nodigen we alle bewoners van de Noordoostpolder, Urk en voormalig Lemsterland uit om onze Open Dag te bezoeken. Adres: Kruising Westermeerweg en Ankerpad, Espel en volg de routeaanduiding.

Op 18 juni wordt er een speciale markt opgebouwd, waar u kunt zien en beleven hoe Westermeerwind tot stand is gekomen. Medewerkers van Westermeerwind en Siemens vertellen u graag meer over de bouw en het onderhoud. Voor kinderen is er van alles te doen; windquiz, vliegeren, springkussen, spelletjes en nog veel meer!
Schrijf je via www.westermeerwind.nl in voor een gratis vaartocht met De Zuiderzee naar Windpark Westermeerwind. De boot vertrekt vanaf Urk en onderweg kun je al je vragen aan een aanwezige gids van Westermeerwind stellen. Ook wordt een film over de ontwikkeling en bouw van het windpark getoond en zie je een deel van de windturbines van dichtbij! De afvaarten zijn om: 9.30, 11.45 en 14.00 uur. Schrijf je snel in, want vol is vol!

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

Category: Wereldwijd

Reacties zijn gesloten.