Marine Coordinators

| 25 juni 2022

Heb jij affiniteit met de maritieme markt maar houd je liever droge voeten? Dan is deze afwisselende baan wellicht wat voor jou!

Marine Coordination Services B.V. is een nieuw gevestigd bedrijf op Terschelling en is op zoek naar enthousiaste, leergierige Marine Coordinator(s) om op Terschelling in de remote control room (Marine Coordination Centre) te komen werken.

Wat ga jij doen?

Vanuit een unieke locatie ben jij voor diverse klanten en projecten de spin in het web voor:

• De coördinatie van al het scheepvaart binnen de verschillende windparken tussen de havens en het offshore sites en navigatiemarkering, in samenwerking met alle betrokken partijen. Met als doel: een efficiënte en veilige projectuitvoering.
• Het monitoren van alle systemen voor het track/trace van materieel en offshore personeel
• De communicatie met opererende schepen via de beschikbare communicatiesystemen
• Het ondersteunen van SAR-operaties.

Word jij onze collega?

Wij zijn op zoek naar collega’s die probleemoplossend zijn ingesteld en zich klantgericht, proactief en flexibel opstellen. Je beschikt bij voorkeur over een nautisch diploma MBO of HBO. Daarnaast beschik je over goede communicatie skills en een goede kennis van de Engelse taal is een vereiste. Het liefst ben je woonachtig op Terschelling of in de omgeving Harlingen. Heb jij jouw sporen in de nautische wereld al verdiend? Of wellicht ben je nog in de afronding van jouw nautische studie en zoek je voor straks een baan of wellicht eerst nog een stageplek? Neem dan contact met ons op!

Wat bieden wij?

• Werkschema 2 weken rotatie (14 dagen op en af schema)
• Groeiend team en goede doorstroom mogelijkheden binnen het bedrijf.

Stuur jouw CV en korte motivatiebrief naar info@mcsnl.com
Neem voor meer informatie contact op met Lara Gorter: 06 23 82 81 37

Tags: , , , ,

Category: Vacatures

Reacties zijn gesloten.