Spares in Motion maakt voor meer dan 5.000 windmolen onderdelen de supply chain beter zichtbaar

| 25 november 2013

onderhoud windturbineDe belangrijkste trend in de wind-sector is om de kosten te verlagen om te kunnen concurreren met traditionele energiebronnen. Na de installatie van windturbines,  zijn onderhoudskosten de factor die het best kunnen worden beïnvloed. Beschikbaarheid en kosten van reserveonderdelen zijn hier een belangrijk onderdeel van. Spares in Motion creëert online zichtbaarheid voor reserveonderdelen voor een groot aantal verschillende windturbine merken en helpt kopers hun beste sourcing optie te selecteren.

Spares in Motion heeft zich in het afgelopen jaar sterk ontwikkeld. Zowel in het producten en diensten aanbod als in het verkeer op het handelsplatform. Met meer dan 10.000 bezoekers per maand, voldoet dit platvorm aan een marktvraag van kopers die op zoek zijn naar wind turbine onderdelen. Feedback van kopers omvatten “het biedt een direct overzicht van de beschikbaarheid van reserveonderdelen” en “door het gebruik van het platform, heb ik veel gemakkelijker reserveonderdelen kunnen vinden”. De online portefeuille van Spares in Motion bevat alle delen van een windturbines zoals versnellingsbakken, generatoren, bladen, elektrische, mechanische, hydraulische onderdelen en verbruiksartikelen.

Spares in Motion is een online marktplaats voor de wind turbine onderhoudsmarkt die kopers en verkopers rechtstreeks verbinden voor reserveonderdelen, reparaties en (gebruikte) windturbines. Aangezien het platform beschikbaar in het Engels, Duits, Spaans en Frans, zorgt het voor internationale transparantie en stimuleert handel over landsgrenzen heen.

Klik hier voor Corporate Brochure Spares in Motion 2013 -English

Category: Bedrijven, Beleggen, Electriciteit, Groene energie, Leveranciers, Onshore windparken, Overheid, Rotorblad, Subsidie, Wereldwijd, Windaanbod, Windenergie, Windkaart, Windmolens, Windparken, Windturbines

Reacties zijn gesloten.