27 februari Windtocht bij 11 Beaufort

| 26 februari 2016

Zin om 2½ uur meegenomen te worden in de wereld van windenergie en Windpark Noordoostpolder? Dat kan! Op zaterdag 27 februari 2016 organiseert Renne een windtocht, voor jong én oud. In zo’n 2 ½ uur word je meegenomen in de wereld van windenergie en Windpark Noordoostpolder. Waar gewoonlijk de Windpark Tour vaak wordt gegeven aan groepen, is het nu mogelijk om je alleen of met een klein groepje aan te melden en de energie van wind te beleven!

Programma

We starten om 13.00 uur in De Kluishof. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee en versgebakken appeltaart word je meegenomen in de wereld van windenergie en Windpark Noordoostpolder.

Vervolgens nemen we een kijkje 11 Beaufort, hét windinformatiecentrum waar je kunt bekijken wat windenergie voor ons doet en waarom windmolens worden ingezet. Ook kun je de kracht van wind zélf ervaren: in de windcontainer waarbij de molen met windkracht 6 op vol vermogen draait en de fiets-experience waarbij je op onze fietsen je eigen stroom kunt opwekken!

De middag is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan het windpark. We gaan met auto’s naar Windpark Noordoostpolder, waar we een exclusief kijkje kunnen nemen bij de windmolens. Vervolgens gaan we terug naar De Kluishof waar we de middag afsluiten met een lekker kopje koffie of thee. Je hebt dan natuurlijk ook de mogelijkheid om rustig rond te kijken in de boerderijwinkel, vol (streek-) producten die vrijwel allemaal afkomstig zijn van eigen boerderij of collega-boerderijen uit de regio.

Tijd: 13.00 uur tot 15.30 uur

Kosten: € 17,50 per persoon. Kom je met drie of meer personen? Dan betaal je maar € 15,00 per persoon!

Aanmelden kan door een bericht te sturen naar info@11beaufort.nl of door te bellen naar 0527–681458

 

Tags: , , , , , , , ,

Category: Wereldwijd

Reacties zijn gesloten.