Bettink Service Team actief in (Noord)Ierland

| 26 januari 2015

In 2014 heeft Bettink Service Team zijn werkzaamheden verder uitgebreid naar het buitenland. Omdat er in (Noord) Ierland mede door de gunstige subsidiemogelijkheden en de windrijke omstandigheden de komende jaren veel windturbines worden gebouwd is Bettink Service Team gestart met het bouwen, installeren en onderhouden van verschillende windturbines.

Met verschillende windexploitanten heeft Bettink Service Team onderhoudscontracten afgesloten en een eigen bedrijf in Ierland opgericht. Bettink Service Team Ltd. geheten.

Wanneer een windturbine stil valt kunnen de vakbekwame onderhoudsmonteurs snel bij de windturbine zijn om de technische problemen te verhelpen. Een speciale Ierse service-bus staat 24 uur per dag gereed en de afgelopen maanden is er ook een Ierse monteur aangenomen.Bettink Service Team Ltd. verwacht het komende jaar veel windturbines te gaan bouwen om ze daarna in contract te gaan nemen.

20140923_160708

Bettink Service Team ook actief in Noord-Ierland

 

foto 3

Een speciale bus staat 24 uur per dag klaar voor onderhoud aan windturbines.

 

DSC_0191

Een aantal onderhoudscontracten zijn al afgesloten en Bettink Service Team heeft in Ierland een eigen vestiging opgezet.

 

 

Tags: , , , , ,

Category: Bedrijven, Electriciteit, Groene energie, Onderhoud, Onshore windparken, Overheid, Windenergie, Windmolens

Reacties zijn gesloten.