Heerema krijgt status Fellow Chartered Engineer

| 26 februari 2016

De CEO van Allseas (bouwer van grote schepen voor offshore industrie), ir Edward Heerema krijgt op 12 april a.s. een prestigieus eerbetoon, het zogenaamde  Fellow Chartered Engineer.

Dit wordt toegekend aan prominente ingenieurs die bekend staan en gerespecteerd worden om hun expertise. De status Fellow Chartered Engineer is het hoogste niveau binnen de kwalificatie Chartered Engineer. Het is een prestigieus eerbetoon dat wordt toegekend aan prominente ingenieurs die bekend staan en gerespecteerd worden om hun expertise. In Nederland vindt deze toekenning voor het eerst plaats.

Het toekennen van de Fellowship-status is een erkenning van het leiderschap en de professionele prestaties van ir Edward Heerema, waaronder zijn significante en innovatieve bijdragen aan de ingenieurswereld en de samenleving.

Een jaar geleden lag een reusachtige vaarschip “de Pieter Schelte” (gebouwd door Allseas) nog in de Rotterdamse haven. Het grootste schip welke 382 m lang is en 124 m breed is afgebouwd op de Tweede Maasvlakte in Rotterdam. Deze wordt gebouwd voor de offshore industrie.

 

Tags: , , , , , ,

Category: Wereldwijd

Reacties zijn gesloten.